Žestoka svađa gej-para na Novom Beogradu

Nesvakidašnji incident u Beogradu! Dvojica mladića koji su u ljubavnoj vezi posvađala su se i potukla, nakon čega se jedan od njih predozirao drogom za silovanje GHB i lekari se bore za njegov život.

Drama je počela ujutru oko sedam sati, kad je Bojan R. (38) prijavio da ga je na Novom Beogradu davio i izgrebao partner Nenad R. (36).

– Policajci su odmah izašli na lice mesta, a na klupi ispred zgrade ugledali su dvojicu mladića. Međutim, čim je video patrolu, Nenad R. je ustao i pobegao. Njegov dečko je policajcima ispričao da su se on i Nenad posvađali, nakon čega je nasilnik nasrnuo na njega. Bojan R. je objasnio da je njegov partner potom popio drogu za silovanje GHB, od čega je postao agresivan – priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, Nenad R. je potom dečku zapretio da će otići u stan i sve porazbijati, kao i da će se ubiti.

– Policijska patrola se odmah zajedno s preplašenim Bojanom R. uputila u obližnji stan. U jednom trenutku, dok su policajci bili u stanu, ispred vrata se pojavio Nenad R. Čim ih je ugledao, ponovo se dao u beg. Tad nastaje prava frka. Za njim je potrčao njegov dečko, koji se okliznuo na stepenicama i povredio ruku, dok je Nenad uspeo da pobegne – priča izvor.

Bojan R. je prevezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć, a samo nekoliko minuta kasnije njegov dečko pronađen je na ulici bez svesti.

– On je prevezen na odeljenje toksikologije na Vojnomedicinskoj akademiji. Policajci su u njegovoj torbici pronašli bočicu u kojoj je na dnu bilo malo tečnosti za koju se sumnja da je droga GHB – objašnjava sagovornik.

ČITAJTE:  Suđenje kreatoru Kostiću: Svedočio drug žrtve

Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku, a Nenad R. je zbog teškog stanja u kojem se nalazi zadržan na bolničkom lečenju.

REKORDNA ZAPLENA GHB

Policija je krajem 2016. od četvoročlane bande u Beogradu zaplenila 4,5 litra droge GHB. Osumnjičeni su tad rekli da su oni pripadnici LGBT populacije i da te narkotike koriste za “čišćenje” pre odnosa. Oni su tvrdili da drogu nisu prodavali i rasturali po klubovima.

ŠTA JE GHB

GHB poznatiji je kao tečni ekstazi ili droga za silovanje izaziva duboku uspavanost, a prevelika doza može i da ubije. Ta droga je bezbojna, a nema ni specifičan miris, ukus joj je slankast, pa se ne oseti u žestokim pićima.

Izvor: Telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.