Yasmine Petty je veoma uspešna trans manekenka


Yasmine Petty je danas uspešan svetski model, a najčešće radi snimanja za modne editorijale i kataloge. Niko ni ne sluti da je u pitanju trans osoba.


Iako oduševljava svojim seksipilnim izgledom, zahvaljujući kome je potpisala vredne ugovore retko ko zna da je bila muškarac, ali i da je završila fotografiju.

“Prve audicije su mi bile veoma naporne, pre svega zato što su klijenti često odbijali da rade sa transseksualnim modelima”, istakla je u jednom intervjuu, a prenosi Super žena.

Yasmine sada radi kao frilenser, a angažovanja uglavnom nalazi sama. Napominje da to i nije veliki problem jer se u poslednje vreme modna scena promenila, pa su transseksualni manekeni sve više prihvaćeni.


Može se reći da je Yasmine Petty jedna od najpopularnijih transeskaulnih osoba, a to dokazuje i njen Intagram profil na kome je prati više od 300.000 ljudi.

Jasmin izgleda kao žena, ali je zapravo i dalje muškarac- rešila je da zadrži svoj polni organ. Njena namera je da tako ostane zauvek, ali da li će svoju odluku promeniti- vreme će pokazati.


Izvor: Tračara


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.