Venčale se Ivana Abramović i Katarina Mišović Šotra

Ivana Abramović i Katarina Mišović Šotra ozvaničile su svoju vezu u inostranstvu, a juče su organizovale slavlje na jednom privatnom beogradskom splavu. Ivana, bratanica Marine Abramović, i Katarina, ćerka manekenke Irene Đurić, nekada Mišović, došle su u pratnji svojih prijatelja nešto posle 15 časova na splav gde se organizovalo slavlje.

Marina Abramović je pre tri dana stigla u Beograd da bi pružila podršku ćerki svog brata Velimira jer su njih dve veoma vezane. Irena Đurić, nekada Mašović, došla je na slavlje nakon mladenaca u pratnji prijatelja i ćerke i bila je i veoma raspoložena. Na splav se ulazilo pomoću specijalne šifre koju su sve zvanice morale da ukucaju. Mladenci su dočekivali goste s osmehom na licu i primali čestitke.

Inače, Katarina Mišović Šotra bavi se promocijom umetnosti i kulture, dok Ivana Abramović radi na Tehničkom univerzitetu u Ajndhovenu. Završila je studije primenje fizike i radi na odeljenju za Nauku i tehnologiju nuklearne fuzije. Završila je i doktorske studije i stekla doktorat.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.