U Parizu pretučen predsednik udruženje protiv homofobije

U Parizu je pretučen Gijom Melani, predsednik udruženje protiv homofobije “Urgence Homophobie”, preneo je danas list Parizjen. Melani je napadnut sinoć u jednoj pariskoj četvrti dok je izlazio iz restorana s prijateljima.

“Sinoć je na mene bio red”, naveo je Melani na Tviteru gde je postavio svoju fotografiju s krvavim licem i slomljenim nosem. Melani je rekao da je šokiran dodajući da jeste homoseksualac ali da je ovo 2018. godina.

“Izlazili smo iz restorana i dok smo se pozdravljali neki ljudi u blizini su primetili da smo homoseksualci i to im se nije dopalo”, rekao je Melani i dodao da mu je prišao jedan muškarac i pored vređanja pesnicom ga je udario u lice.

U Parizu su od početka oktobra učestali napadi na pripadnike zajednice LGBT. Jedan mukarac je 13. oktobra prebijen na ulici jer je bio našminkan, dok su dve lezbijke pretučene na jednoj klupi 8. oktobra. Mediji prenose i maltreritanje dvojice muškaraca koji se ljubili na ulici.

Izvor: Novi magazin

4 comments

  1. Ne mora da znaci da je homoseksualac muskarac koji je nasminkan.Ja ponekad idem u grad nasminkan a nisam homoseksualac vec sam transvestit.Nisam bio nikada pretucen.

  2. Ne mora da znaci da je muskarac koji je nasminkan gej.Ja ponekad idem u grad nasminkan a nisam gej vec transvestit .

  3. ne mora da znaci ako je muskarac nasminkan da je gej.ja ponekad idem u grad nasminkan a nisam gej vec transvestit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.