Suđenje Kostiću odloženo za mart

Modni kreator Darko Kostić pojavio se danas u pratnji advokata u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, ali suđenje nije počelo jer sudija iz opravdanih razloga nije mogla da dođe na zakazani pretres.

POČETAK suđenja modnom kreatoru Darku Kostiću, koji se pojavio u pratnji advokata u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, gde je trebalo da iznese svoju odbranu, odloženo je jer sudija iz “opravdanih razloga” nije mogla da dođe na zakazani pretres. Sledeće suđenje zakazano je za 15. mart.

Kostića nadležno tužilaštvo tereti za četiri krivična dela, odnosno za polno uznemiravanje Š. B. (22), nedozvoljene polne radnje nad maloletnim L. J. (15), posedovanje narkotika i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Na prethodnom pripremnom ročištu, svi učesnici su se izjasnili pred sudom, pa i Kostić. On je rekao da ne priznaje nijednu tačku optužnice, kao i da nije učinio nijedno od krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret.

Nakon što na sledećem pretresu bude izneo odbranu, sud će saslušati i oštećene, među kojima i maloletnog dečaka, a potom i brojne svedoke i veštake.

Izvor: Večernje novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.