Šta znači kada u snu imate gej seks?

Upravo ste se probudili iz seksi sna, ali umesto da osećate sreću i da ste opušteni vi ste zbunjeni i prestravljeni jer ste imali gej san.

To što ste umesto Krisa Hemsvorta sanjale seksi akciju sa Gal Gadot ukoliko ste devojka, ili ste imali nevaljalu akciju sa Krisom Evansom umesto sa En Hetavej ako ste muškarac, ne mora da znači odmah da ste gej.

Uživali ste u snu, ali sebe nikada niste mogli da zamnislite sa istopolnim partnerom. Sigurni smo da ste često puta videli vaše prijatelje bez odeće, ali se na neku akciju niste nimalo okuražili. Pre nego padnete u duboko razmišljanje o vašoj seksualnosti, dozvolite da vam objasnimo šta takvi snovi zapravo znače.

“Žene su često uznemirene zbog njihovih lezbejskih snova, ali potpuno bespotrebno. To je najređi mogući način dokazivanja da ste vi zapravo lezbejka”, rekla je doktorka Gajl Delani specijalista za snove, kliničku psihologiju i predsednik Internacionalne asocijacije za studije snova.

Gej muškarci i žene imaju istu reakciju kada imaju strejt snovi. U njenoj dugogodišnjoj karijeri nije naišla ni na jednog pacijenta koji je zbog gej sna zapravo shvatio kako nije strejt.

Ljudi koji su otvoreni za veze sa istopolnim partnerom, ne doživljavaju ovakve snove kao nešto dramatično. Postoji mali procenat šansi da pogodimo šta takvi snovi zaista znače. Umesto da se bavimo time , bolje je da razmislimo šta taj san zapravo znači nama samima.

Ekspert savetuje da sebi postavite sledeća pitanja:

– šta se desilo u snu;

– kako sam se osećao/la;

– sa kojom sam to ženom/muškarcem imala/o seks u snu;

– kako je bilo.

Odgovori će zavisiti od vašeg individulnog iskustva, ali se kod nekih žena javlja podudarnost u odgovorima.

“Skoro uvek žene prijavljuju da je osećaj bio divan. Neke imaju erotičnije snove, a neke su romantičnije, ali u oba slučaja seks je bio odličan”, istakla je doktorka.

Žena ili muškarac sa kojim ste u akciji u snu je neko koga znate ili mu se divite. To može da bude vaš nadređeni i slično, piše Womanshealthmag, a prenosi B92.net. Tako se vaš odnos zapravo shvata kao ozbiljniji, a ono u čemu grešimo je to da seks shvatamo ako fizičku radnju i isključujemo moguću povezanost sa emocijama, naročito sa ljubavi.

Možda vam snovi ukazuju na vaš odnos prema istom polu i osećaju ženstvenosti, odnosno muževnosti. Vaš san sa ženom ili muškarcem može da ukazuje na to da vi volite vaš pol, ali ne u romantičnom i seksualnom smislu.

Sledeći put kada budete imali gej seks, samo ga prihvatite kao takvog i nastavite dalje.

Izvor: Prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.