Šminker Mario Dedivanović nagrađen u Los Anđelesu


Mario Dedivanović, poreklom iz Crne Gore, dobio je jedno od najvećih svetskih priznanja za svoje umeće šminkanja u Los Anđelesu, a nagradu mu je uručila lično Kim Kardašijan, koja je inače njegova dugogodišnja saradnica i prijateljica.

On je u svom govoru na dodeli nagrada ispričao da konačno može da stane i ponosno kaže da je gej, a onda se dotakao i Crne Gore u kojoj život, kako kaže, nije lak za one koji su drugačiji.

– Želim da otvorite oči i dušu jer mnoga deca odrastaju u strahu kao ja što sam odrastao. Razmišljaju o samoubistvu kao ja što sam i ja. Sve to jer ih je strah osude društva i porodice jer su drugačiji. Mi nismo drugačiji. Imamo istu krv. Jednaki smo. Imamo pravo na sreću i ljubav. Prvi put u 37. godini kažem da sam ponosan gej muškarac – rekao je Mario i zaplakao, a Kim mu je prišla i u znak podrške ga je uhvatila za ruku.

Publici u teastru u kome je dodela održana, priznao je da se celog života plašio reakcije svoje porodice, a da je majci priznao da je gej tek pre nekoliko dana.

– Majka me je pogledala svojim lepim zelenim očima i rekla da neću živeti osramoćen jer sam lep i savršen i da to niko ne može da mi oduzme – kroz suze je ispričao Mario.

Proslavljeni šminker je inače kupio veliko imanje nadomakTuzi, uz reku Cijevnu, i tu namerava da sagradi porodičnu kuću.

– Stojim na ovoj prelepoj zemlji u Crnoj Gori. Moj otac je živeo blizu i išao u školu ovde kada je bio dete. Njegov san je bio da poseduje zemlju ovde. U avgustu sam ga iznenadio i ispunio njegov san. Presrećan sam što posedujem zemlju u mestu odakle je moj otac. Preko reke je i Albanija, do koje mogu bukvalno da doplivam. Sada je vreme za izgradnju kuće na reci – izjavio je on.

ČITAJTE:  Mislim da nisam gej, ali ponekad imam "gej misli"

Mario je inače rođen u Njujorku, ali je njegova porodica albanskog porekla iz Crne Gore.

Izvor: Blic


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.