Simon: Milica je lezbijka

Bivši dečko Milice Dabović, Šime Šiklić Simon sa kojim je bila dve godine u srećnoj ljubavnoj vezi, tvrdi da je bivša košarkašica lezbijka.

On otkriva kako se Milica tokom njihove veze zabavljala sa jednom poznatom tridesetpetogodišnjakinjom (ime poznato redakciji), a da je nakon raskida uplovila u romansu sa devojkom iz Bejruta sa kojom je nedavno putovala u Barselonu.

Simon je ovo prvo otkrio na svom Tviter nalogu.

– Ja reč protiv lezbijki ne smem da kažem jer sam i sam bio sa jednom takvom u vezi do skoro – napisao je Simon u svom statusu, a kada mu je jedan virtuelni prijatelj poručio da napiše knjigu, on je odbrusio da zapravo ona piše i time još više aludrao na Milicu.

Pozvali smo Simona u Monko, gde trenutno živi, i on nam je priznao da je u svom statusu mislio na Dabovićevu, koja ga je optužila da ju je fizički napao.

– Nikada nisam sumnjao da je Milica lezbijka, znao sam to. Meni je ona priznala da se zabavlja sa tom ženom koja je poznata javnosti, pa to zna cela Srbija. Svi pričaju o tome po gradskim kuloarima. Kada sam upoznao Milicu, nisam znao ko je ona, kao ni žena sa kojom je bila tada. Milica me je upoznala sa njom. Odmah nakon toga počeli smo da se dopisujemo i Milica mi je ispričala da je u vezi sa tom ženom, ali ja to ni jednog trenutka nisam osuđivao – kaže Simon, koga smo pitali zašto sa zabavljao toliko dugo sa devojkom za koju je znao da voli isti pol.

– Kakve to veze ima što sam se zabavljao sa devojkom koja voli da spava sa drugim devojkama?! Pa 21. vek je. Nema razloga da to bude čudno. Danas svakako ne možeš tako lako naći nekoga ko je skroz normalan i ko će da te gleda kao Boga. Ukoliko se pojavi neko takav daću mu šta želi – kaže Šiklić, koga smo pitali da li je imao seks sa Milicom, na šta je on odgovorio potvrdno.

– U krevetu vodim igru, radim šta hoću i nije mi bilo bitno šta ona želi. Zanimalo me je da budem taj koji će uraditi ono što želi, a za nju ne znam kako se osećala – bez dlake na jeziku priznaje Simon i dodaje:

– Milica je sada u vezi sa tom devojkom iz Bejruta sa kojom je bila u Barseloni.

Kako bismo čuli drugu stranu, pozvali smo Milicu ali ona nije odgovarala na naše pozive, niti na poruke koje smo joj pisali.

Izvor: ALO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.