Rubi Rouz: Nisam anoreksična, jedem zdravu hranu

Poznata manekenka i glumica Rubi Rouz pojavila se na dodeli “Country Music Awardsa” u dugačkoj pripijenoj haljini, a svetski stručnjaci poručuju da je anoreksična i da joj je potrebna pomoć.

– Njena porodica i menadžment trebalo bi da je ohrabre da uradi nešto pre nego što bude kasno – ispričala je nutricionistkinja Liza De Fazio za “NW magazin”.

De Fazio je istakla da veruje da Rubi Rouz ima zabrinjavajućih 44 kilograma što za njenu visinu “nije preporučljivo” sa zdravstvene strane i javno joj poručuje da “nabaci koji kilogram dok još ima vremena”. Naime, kako ističu stručnjaci, ona bi trebalo da ima oko 61 kilogram.

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on


Ipak, Rubi Rouz se gnuša svih koji govore protiv njenog tela.

– Svi koji me vređaju na osnovu fizičkog izgleda neka znaju da sam ovog jutra imala odličan trening, a onda sam pojela veganski burger, hvala na pitanju. Sve ovo me frustrira, svi smo različiti i jedem zaista dobru hranu – brani se Rubi Rouz.

Inače, ova 31-godišnja zvezda ima 12 miliona pratilaca, među kojima su oni koji se slažu sa nutricionistkinjom. Nekoliko njih joj je ukazalo na premalu težinu, a ona se nije libila da sa njima u više navrata vodi debatu o mršavosti. Dok je odgovarala jednom fanu koji ju je upitao kakav primer daje ostalima svojim”pretankim izgledom”, ona se razljutila:

– Mogu da ih inspirišem time da prekinu da jedu brzu hranu, tešku hranu koja izaziva rak, da izbace sodu, alkohol, da dobro treniraju…

Thank you for having me Nashville!!! CMAS ❤️❤️❤️ #cmas

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Izvor: Srbija danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.