Predrag Azdejković: Šapić je frustrirana tetka

Predrag Azdejković, gej aktivista i kandidat za odbornika na listi „Šta radite bre – Marko Bastać”, opleo je po predsedniku opštine Novi Beograd Aleksandru Šapiću, koji je uputio pretnje Lavu Pajkiću, voditelju „Kontravizije”.

– Do sad mi se mladi Pajkić zahvaljivao na ponuđenoj pomoći majci, izrazima GADonačelnik i GOVEDO. U ovoj ’Kontraviziji’ nazvao me je HOMOSEKSUALCEM. Napraviš li još jednom ovakvu grešku, sine, vratiće te u montažu. Gledaj vesti, tamo su ti smernice zvanične politike, i pamet u glavu – naveo je Šapić na Tviteru, a Azdejković mu je žestoko uzvratio.


– Neko mu uputi kompliment, a Gangulica preti batinama… Po mom iskustvu, tako reaguju samo frustrirane tetke koje ne mogu da prihvate taj deo svoje ličnosti, dok se strejt frajeri koji su sigurni u svoju orijentaciju ne tangiraju previše! – naveo je gej aktivista.

Izvor: ALO!

One comment

  1. Ja sam siguran da je Šapić gej. Zato što je na kraju svoje karijere imao neku važnu utakmicu, negde na svetskom prvenstvu u inostranstvu, i sećam se da se tada potukao sa još jednim vaterpolistom…Ali, kada pročitate šta su novine napisale, naterate sebe da ponovo pročitate…Jer, ispada da su se njih dvojica u potaji voleli i da je sve izbilo na površinu u samoj završnici tog prvenstva, i posle toga je izbila tuča izmedju njih dvojice…Kada saberete dva i dva, posle toga, kada su se svi vratili u Srbiju, novinari su počeli da pišu o njemu kao o prikrivenom homoseksualcu…I kao što to biva i u Holivudu, a kamo li u konzervativnoj Srbiji, brže-bolje je našao neku da mu odglumi devojku, pa ženu, i da mu rodi dete…Međutim, ima “nešto” nedorečeno , nešto što naslutite samo kada ga pogledate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.