Policajac zaprosio dečka, pa se pokajao


Jedan policajac je prošle godine na gej paradi u Londonu zaprosio svog dečka koji je bio u publici. Sada kaže da se kaje zbog ovog poteza.

Fil Adlem šokirao je javnost, ali i svog dragog kada se odjednom izdvojio iz grupe policajaca koja je obezbeđivala paradu, prišao publici i zaprosio svog dečka pred stotinama ljudi. Njegov partner je rekao “DA“, a onda su se poljubili uz aplauz okupljenih. Policajac se potom vratio svom poslu.

Video prosidne obišao je svet, a Fil sada za “Guardian“ otkriva da nikada nije trebalo da uradi tako nešto javno. Kako kaže, nakon što je video objavljen pretrpeo je zlostavljanje internet korisnika, a i sam kaže da je za razliku od atmosfere u kojoj je zaprosio partnera, ona na internetu bila potpuno drugačija.

“Čitao sam komentare na britanskim medijima. Bilo je tu puno pozitivnih komentara, ali osmeh mi nije dugo stajao na licu“, rekao je i dodao da je onda krenuo niz homofobičnih i pretećih komentara u kojima su im pretili smrću i govorili da su prava meta Islamske države – “Na kraju svega, neprjateljska reakcija jednog kolege sa posla i starog kolege sa studija bila je dovoljna da shvatim da to nije trebalo da uradim“

I povrh svega, ističe da je srećan što živi u vreme koje mu dozvoljava da bude slobodan sa svojim seksualnim opredeljenjem, a ujedno bude i policajac.

Izvor: B92


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.