Nenad Pagonis skinuo kostim u TLZP jer ne želi da glumi Conchitu

Sinoć je emitovana posebna epizoda TLZP-a u kojoj smo se prisetili najvećih i najzanimljivijih hitova na najpopularnijem takmičenju u Evropi. A ovakva epizoda ne bi bila potpuna, da neki učesnik nije dobio zadatak da peva pesmu pobednice Conchite Rise Lika a Phoenix. Zadatak je dobio Nenad Pagonis, ali ga nije odradio do kraja.

Iako je priznao da mu se pesma jako sviđa, čim je počeo sa nastupom, dalo se primetitli da je Nenadu  neprijatno u kostimu. Pagonis je profesionalno odradio zadatak gotovo do samog kraja, ali je onda skinuo veštačke trepavice, periku i haljinu. A kada su ga članovi žirija pitali zbog čega je to uradio, bokser je odgovorio:

‘’Ja sam stvarno imao veliku moralnu dilemu da li da ovo odradim ili ne, jer sam ceo život bio primeran za decu i omladinu’’, rekao je Andriji, pa je dodao i: ‘’Drago mi je jer su mi deca mala, pa ne moram d aim objašnjavam koga sam glumio’’.

Kako nije ostao veran svojoj ulozi, Nenad je dobio najmanji broj glasova od žirija i završio na poslednjoj poziciji u ovoj epizodi.

A kako je izgledao njegov nastup, pogledajte ovde:

Izvor: Tračara

3 comments

  1. Ja bi svima onima koji bi da “štite decu od homoseksualnosti”( Od Palme do Putina) nacrtao niz od desetine i muške i ženske dece, stotinu njih, pa bi prišao i svako deseto dete obeležio duginim bojama, pa bi ovim homofobima pokazao- eto, svako deseto dete u ovom nizu je homoseksualno, ne oseća se ni kao muško, ni kao žensko, ono je nešto treće, i molim da se to poštuje. Mislim da su homoseksalci izgubili trku sa homofobima onog trenutka kada su pristali da se izjašnjavaju ili kao muško, ili kao žensko, a u stvari su nešto treće…Takodje je izgubljena bitka kada se pristalo na meni potpuno sumanuti termin “seksualna orijentacija”(termin koji koriste čak i gej aktivisti, a čuo sam i premijerku Brnabić kako koristi taj termin)…Ja sam se , znači, loše orijentisao, sam sam kriv za to i prihvatam svoju krivicu- sad vi homofobi, a i ostali heteroseksualci imate priliku da me doživotno pljujete jer sam se ja pogrešno orijentisao…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.