Mormoni ponizili devojčicu jer je lezbijka


Dvanaestogodišnja devojčica iz Solt Lejk Sitija po imenu Savana u Mormonskoj crkvi je priznala da je lezbijka, dodajući da ju je Bog takvu napravio i da ne vidi ništa loše u tome.

Crkveni zvaničnici su na to priznanje, devojčici isključili mikrofon i rekli joj da siđe sa govornice, na šta je ona reagovala burno i počela da plače.

Mormoni veruju da je seks dozvoljen samo između venčanih parova, muškaraca i žena, a istopolne veze smatraju skrnavljenjem Boga.

Njen govor je počeo ovako:

– Verujem da sam dete nebeskih roditelja. Ne znam da li razgovaraju sa nama, ali osećam u svom srcu da su tu i da me vole. Nisu pogrešili kada su mi dali smeđe oči, ili kada sam s rodila ćelaav. nisu pogrešili kada su odlučili da budem gej, ja mislim da Bog voli sve svoje kreacije. Mislim da je Bog sa razlogom napravio ovakakv izbor, i ne vidim ništa loše u tome.

– Znam da mogu da imam sve što poželim i da budem srećna iako sam lezbijka. Ubeđena sam da ako Bog postoji, da veruje da sam savršena ovakva kakva sam – ispričala je Havana naočigled prisutnih vernika.

Nakon kraćeg izlaganje njen mikrofon je isključen. Savana je dobila podršku od majke, koja u njoj vidi hrabru i prelepu devojčicu bez ikakvih mana.

Pogledajte video:

Izvor: Telegraf


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *