Marija Šerifović retko javno pokazuje emocije – al’ to radi savršeno


Naša jedina evrovizijska pobednica Marija Šerifović nikada u javnost nije volela da iznosi sočne detalje iz svog privatnog života. Uostalom, i zašto bi to radila? Ipak, sada nije izdržala a da voljenoj osobi ne uputi lepe reči.

Marija nas oduševljava iz dana u dan. Kao izuzetno otvorena i vrlo direktna osoba, pre nekoliko dana javno se obratila LGBT zajednici u Srbiji i poručila im da vole sebe ma šta im okolina govorila.

Kažu da je to i preduslov. Ako kaniš voleti druge, prvo moraš da zavoliš sebe. Ona sa tim nema nikakvih problema, pa smo na njenom Instagram profilu zateklii i jednu sjajnu fotografiju na kojoj drži ruku voljene osobe.

Ona je na toj društvenoj mreži uz fotku ostavila poruku: „Ljubav se ne sastoji od toga da pronađeš ruku koja će savršeno pristajati tvojoj. Poenta ljubavi je da pronađeš osobu spremnu da držite ruke ma koliko neodgovarajuće bi one mogle da budu”.

Izvor: Noizz


One comment

  1. I to sve na engleskom, posto Srbija prica engleski, i najveca potreba za promenom je bas u srbiji, pa se nadamo da ce svi koji je prate, i koji slusaju tu njenu vrstu nazovimo je ‘puding pop muzikom’ ce da shvate njenu poruku veoma jasno i glasno.

    Kad je kvalitet na nizoj stepenici od ega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *