Krivična prijava protiv Parade ponosa

Narodni slobodarski pokret je danas podneo krivičnu prijavu Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog osnovane sumnje da je na manifestaciji „Parada ponosa 2018“ koja je održana u nedelju došlo do grube zloupotrebe maloletnih lica, saopšteno je iz ovog pokreta.

U NSP smatraju kako je korišćenje maloletnih lica u cilju promovisanja homoseksualizma „apsolutno neprihvatljivo i da predstavlja uvod u promociju pedofilije kao prihvatljive društvene norme“. „Posebno je degutantno bilo to što se prilično očigledna zloupotreba maloletnih lica vršila u prisustvu premijera i članova Vlade Srbije, čime se stvara utisak da se i država saglašava sa takvim skaradnostima. Iz tog razloga pozivamo nadležne državne organe da reaguju po našoj prijavi i time umire javnost i pokažu kako pedofilija, ali i drugi oblici seksualno devijantnih ponašanja neće biti dozvoljeni“, navodi se u saopštenju NSP Miroslava Parovića.

Dodaje se kako je od početka bila greška dozvoliti održavanje gej parada u Srbiji jer je to otvorilo prostor za promociju radikalne homoseksualne ideologije koja je jedno od oružja neoliberalnog fašizma preko kojeg se uništavaju sve tradicionalne zajednice. Razbijanjem porodice kao osnovne ćelije zdravog društva od ljudi se stvaraju nomadi kojima nisu bitni ni roditelji, ni deca, ni nacija, ni država. Takvi nomadi su najbolji radnici i najveći potrošači, što ih čini idealnim za društvo koje kroje liberalfašistički krugovi, navodi se u saopštenju.

Izvor: Danas

One comment

  1. Prvo mislim da su ova deca od prisutnih roditelja-biseksualaca, tako da su tog dana prošetali trasom zajedno sa svojom decom, a ne da su deca tu u svrhu promovisanja nekakve pedofilije.A drugo, ovo “slobodarski” pokret…Sećam se u osnovnoj školi na času geografije nastavnik nam je rekao da većina država sa veoma represivnom i antidemokratskim sistemom ima, paradoksalno u svom nazivu baš “Demokratska” …Takođe mislim da je taj “slobodarski” pokret finansiran od strane Rusije gde bi se ova šetnja podvela pod “homoseksualnu propagandu”. Na sreću, ovo nije Rusija, ovo je Srbija koja poštuje ljudska prava i različitost i koja je aplicirala za članstvo u EU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.