Ko peva na septembarskoj Paradi ponosa?


Na sajtu septembarske Parade ponosa objavljen je program Nedelje ponosa, ali kada je u pitanju vrhunac događaja, šetnja, na sajtu ne možemo da nađemo previše informacija. Na sajtu samo piše u 12 časova početak Parade ponosa i koncert, ali nije objavljeno ko peva, što je čudno jer je događaj za svega nekoliko dana. Izgleda da organizatori još uvek ne znaju ko će nastupati?!

Neobjavljivanje informacija ko peva otvorilo je put za spekulacije na internetu, tako da smo mogli da pročitamo da će na Paradi ponosa nastupati Dijana Janković Didi, koja je tokom ovog leta nastupala po gej paradama u Americi, te bi bio logičan izbor da nastupa i na gej paradi u matičnoj zemlji?!

Jelena Karleuša je na svom Tviter profilu napisala da su je organizatori Parade ponosa zvali da bude kuma, ali da se ona nećka zbog prošlogodišnjeg “fijaska” sa Natašom Bekvalac. Sumnjamo da će joj njen ego dozvoliti da pristane da bude kuma.

Takođe, na društvenim mrežama su se spominjali i Bebi Dol i bend irieFM, ali još uvek čekamo potvrdu organizatora septembarske Parade ponosa ko su izvođači.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *