Keli Mekgilis neće glumiti u filmu Top gun 2

Seksepilna i mistična. Takva je bila slavna glumica Keli Mekgilis, koja se proslavila u filmu “Top gan”. Osamdesetih je osvajala glumom i atraktivnim izgledom. Danas, kako i sama priznaje, izgleda zapušteno i neće raditi na nastavku snimanja kultnog filma.

Nekadašnju seks-bombu ovih dana su snimili fotografi u ležernom izdanju u blizini njenog doma na Floridi kada je odlazila u crkvu.

Njen povučen život i sitnije uloge nisu je dovele do ugovora o nastavku holivudskog blokbastera, iako Keli kaže da bi volela da snima.

Kako piše “Miror” (The Mirror), producenti su odlučili da ona ne bi doprinela uspehu, a osim toga, Keli vodi bar i posvećena je humanitarnom radu.

“Znam da je moj izgled ispod očekivanog, ali ja nisam pristajala ne operacije i intervencije kojima bih išla u korak sa mlađim koleginicama”, rekla je svojevremeno američkim medijima.

Mekgilis se autovala kao lezbejka u aprilu 2009. godine u intervjuu za SheWired. Civilnu uniju sa Melani Lis je registrovala 2010. godine i bile su zajedno godinu dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.