Kako danas izgledaju članice grupe “t.A.T.u.”?


Julija Volkova i Lena Katina, članice ruskog dua t.A.T.u. napravile su svetski uspeh i uzdrmale homfobnu rusku zajednicu, a onda su nestale. Zbog ličnih sukoba se grupa raspala, a njih dve danas imaju ne baš uspešne solo karijere.

Bend je prvi veliki uspeh ostvario debi singlom „All the Things She Said” 2002. godine. Spot za ovu pesmu je izazvao velike polemike jer su se Julija i Lena u njemu ljubile na kiši obučene u školske uniforme. Kasnije ispostavilo da njih dve nisu lezbejke, već da je sve bilo deo šoua.

Devojke iz benda t.A.T.u. su snimile šest albuma i to tri na ruskom i tri na engleskom jeziku. Njihov album “200 km/h in the Wrong Lane” je napravio veliki uspeh širom sveta.

Zbog ličnih sukoba 2011. su objavile da više neće raditi zajedno, a solo karijere su započele krajem 2008. Do 2012. su prodale preko 25 miliona albuma. Na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. su nastupile zajedno, ali iako su nekoliko puta najavljivale da će ponovo oformiti bend, zbog svađa i sukoba do toga nije došlo.

Katina se pre četiri godine udala za svog dečka, slovenačkog muzičara Sašu Kuzmanovića koji ima srpsko poreklo, a u avgustu 2015. je rodila malog Aleksandra.


Julija Volkova ima dvoje dece: ćerku Viktoriju i sina Samira kojeg je dobila sa bivšim suprugom Parvizom Jasinovim.

Сегодня у нас день здоровья🙏🏼Я,как и все мамы,очень внимательно отношусь к здоровью своей семьи,у нас это наследственное😊мы раз в полгода проходим всех врачей,делаем УЗИ,сдаём всевозможные анализы💯Не забывайте о себе и о своём здоровье!Спасибо моей мамочке,что воспитала в нас это!лучше все сделать вовремя! @dynastymedru-вы супер профессионалы,все быстро,чётко,качественно! Отдельная благодарность врачам🙏🏼спасибо за все🌹 @official_volkovavika @official_samiryasinov #здоровьедетей #клиникадинастия

A post shared by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on


U jednoj ukrajinskoj emisiji zabavnog programa je izjavila da ne bi imala problem ako bi joj ćerka bila lezbejka, ali da slučaj ne bi bio isti ukoliko bi joj to saopštio sin.


Inače, malo je poznato da je ruska grupa na početku karijere snimila pesmu “Jugoslavija”, kompozitora Aleksandra Vojtinskog, koja je posvećena bombardovanju naše zemlje 1999.


Izvor: Noizz


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.