Kad su kupaće gaće previše gej!

Amerikanac Kris Donahou tvrdi da je izbačen sa bazena u Las Vegasu zato što su njegove kupaće gaće bile “previše gej”.

Kris se zabavljao u subotu u klubu kada mu je prišlo obezbeđenje i reklo mu da se obuče ili ode.

– Naterali su me da odem sa bazena jer sam nosio gaćice koje nisu “u skladu sa brendom koji je organizovao zabavu na bazenu”. Drugim rečima, izbačen sam jer sam gej muškarac koji je nosio kupaći kostim koji je bio malo previše gej za Beach Club Encore Las Vegas – napisao je na Fejsbuku, da bi potom objavu obrisao.

Na internet stranama kluba piše: “Odenite se da impresionirate, bez široke odeće ili kratkih gaćica. Odeća za bazen je potrebna da biste ušli.”

Dok mu je menadžer kluba objašnjavao da mora da ode, prišlo mu je između pet i sedam ljudi iz obezbeđenja, zbog čega su ga svi na bazenu gledali, kako je ispričao.

– Nisam imao pojma da me neko može tako posramiti i poniziti. Nisam se godinama tako osećao – rekao je za “Jahu lajfstajl”.

– Deset minuta pre nego što su me izbacili, pored mene su prošla dva muškarca koja su pokazivala prstom na mene i smejala se. Pustio sam da to prođe, navikao sam na takve stvari već. Mislio sam da nije bitno. Deset minuta kasnije izbačen sam sa bazena, a jedan čuvar mi je rekao: “Boli me briga šta nosiš, drugi su se žalili” – ispričao je.

Kad im je Donohou rekao da ga teraju samo zato što je gej, odgovorili su mu da to “nema veze sa njegovim seksualnim preferencijama”. Ali, on nije prvi koji optužuje klub za dvostruke standarde. Huan Kasado izbačen je kad je hteo da uđe na plesni podijum usred bazena koji je namenjen ženama.

Iz kluba su poručili da su odsad kupaće gaćice dopuštene, ali i dalje su zabranjene “riskantni i nepristojni kupaći kostimi za muškarce i za žene”.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.