Kad je bila muškarac, momak ju je odbio, a sada su u velikoj ljubavi

Transrodna devojka koja je kao muškarac bila odbijena od strane jednog dečka na Fejsbuku, ispričala je da su posle započetog procesa promene pola kroz koju prolazi i dalje, postali par i da su danas u srećnoj vezi.

Caution ⚠️ I'm a hot mess

A post shared by Erin Eternity (@erineternity) on


Erin Anderson (22) za sebe kaže da je čitav život provela u pogrešnom telu, tačnije, sa tri godine kada se prvi put našminkala i obukla kao devojčica.

Svog sadašnjeg momka Džareda Norisa, prvi put je pokušala da zavede preko socijalnih mreža još dok je bila muškarac po imenu Aron. Ipak, ona tada nije dobila nikakav povratni odgovor.

Međutim, dve godine posle, kada je zahvaljujući hormonskoj terapiji i operativnim zahvatima započela proces da postane žena, on je lajkovao jednu od njenih objava na Instagramu. Kaže da se to desilo dan pre njenog rođendana, kao i da su počeli da se zabavljaju nedelju dana kasnije.

Erin koja već dve godine prolazi kroz hormonsku terapiju, uradila je i plastičnu operaciju grudi i sada je na putu do ženskog tela deli još samo operacija promene polnih organa.

Njih dvoje su vezu obelodanili u martu mesecu ove godine, i do danas su primili veliki broj pretnji kao i pogrdnih komentara.

Kako je Erin rekla, najveći strah je imala šta će biti sa njima kada Džared kaže roditeljima pravu istinu o njoj.

– Džared se nije plašio, rekao im je svima da sam transsrodna osoba, nije se plašio osuda i pretnji. Jednostavno, nije ga bilo briga šta drugi misle, kazala je.

Oboje tvrde kako su posle dve godine učvrstili svoju ljubav i da ih ništa ne može uplašiti.

Džared kaže da Erin voli takvu kakva jeste, i da je ona za njega savšeno zgodna i lepa.

-Trenutno ne možemo da priuštimo sebi operaciju njenog potpunog prelaska u ženski rod. Meni je ona savršena ovakva kakva jeste, ali razumem njenu želju i potrebu za promenom pola, izjavio je Džared.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.