Ima dva oca i mlione

Ona nosi samo odeću skupocenih brendova i čini se kao da je član porodice Kardašijan.

18-godišnja Safron Druit Barlou nije ni glumica, ni manekenka ili nešto slično, a ima džeparac od 5.000 funti mesečno (oko 5.600 evra).

Safron je ćerka dva milionera, Berija i Tonija Druit-Barloua, prvog gej para iz Velike Britanije koji je dobio decu uz pomoć surogat majke.

My beautiful family x

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) on


Safron i njen brat blizanac Aspen začeti su jajnim ćelijama Trejsi Mekun, a trudnoću je iznela sasvim druga žena Rozalind Belani. Beri je otac jednog deteta, a Toni drugog.

Povodom svog 18. rođendana, Safron je otkrila kako izgleda njen ekstravagantni život.

Garderoba joj vredi milione, a ima dovoljno cipela da može svakog dana da nosi drugi par. Isto važi i za torbe. Nosi i najfiniji nakit, uključujući i Faberžeov prsten koji košta oko 400.000 funti.


“Znam da imam neverovatnu sreću. Tata i tatica vole skupe i fine stvari i to je nešto što su preneli i na mene”, rekla je Safron objasnivši da jednog oca zove tata, a drugog tatica.

Iako dobija oko 5.000 funti mesečno, kaže da ne može u životu samo na to da se osloni.

“Rekli su mi da iako vole da me razmaze, vreme je da nađem posao. Oni su sami stekli svoje milione i žele da i ja budem uspešna”, kaže Safron.


Berijevo i Tonijevo bogatstvo se procenjuje na 40 miliona funti koje su stekli kroz različite poslove, naročito zahvaljujući kompaniji koja se bavi medicinskim istraživanjima.

Uprkos tolikom bogatstvu, svojoj deci su jasno stavili do znanja da će skoro sav novac ostaviti u dobrotvorne svrhe.

Safron je već pokrenula i svoju liniju kozmetičkih proizvoda. Iako su joj roditelji pomogli sa početnom investicijom od milion funti, Safron kaže da će im sve vratiti.

Gucci baby x

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) on


Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.