Gej muškarac postao lezbijka

Džolen Dondon (21) iz Australije, rođena kao muškarac, išla je na 100 sastanaka sa muškarcima, pre nego što je shvatila da ipak voli žene.

Transrodna žena razmatrala je da ode na operaciju promene pola, ali kako kaže “drago joj je što je ipak zadržala penis”, jer je konačno shvatila da je privlače žene. Kako je rekla, išla je na 100 sastanaka sa muškarcima i imala 1.000 preporuka na aplikaciji “Tinder” tokom proteklih nekoliko meseci. Ali je na kraju izašla pred roditelje “po treći put”, ovog puta kao lezbejka.

I'm so glad @dailymail helped me come out as who I really am. Thank you so much

A post shared by Jolene Dawson (@jolene.dawson) on


– Shvatila sam da ne želim da budem muškarac. Imala sam neke neverovatne sastanke sa mnogo starijim, bogatim, muškarcima i sada sam uzbuđena da počnem da se zabavljam sa ženama – rekla je za “Dejli mejl”.

Ali sve se kaže promenilo pre oko četiri nedelje kada je bila na sastanku sa parom, i shvatila da više uživa u seksu sa ženama.

LINDA! LINDA! LINDA!

A post shared by Jolene Dawson (@jolene.dawson) on


– Drago mi je da sam zadržala penis, to stvarno pomaže. Imam više osećanja za žene i morala sam da raskinem vezu kako bih istražila ovaj novi put. Mislim da je dinamika sa ženama mnogo drugačija, i sada ne mogu da dočekam da upoznam ženu o kojoj mogu da brinem i da je vodim u šoping. Ovo je treći put da sam morala da izađem pred roditelje, prvo kao gej, onda kao tranvestit, i sada kao lezbejka – kaže Dondon.

⭐️

A post shared by Jolene Dawson (@jolene.dawson) on


I zvanično je kaže promenila status na “Tinderu” da traži žene. Prošle godine je potrošila 92.500 australijskih dolara na kozmetiku kako bi ličila na lutku, rekla je za “Dejli mejl”.

Sada planira da se podvrgne operaciji i ukloni Adamovu jabučicu i podigne pupak. Iako priznaje da njena pojava izaziva mnogo pažnje, tvrdi da je to ne opterećuje.

☔️

A post shared by Jolene Dawson (@jolene.dawson) on


– Uvek sam bila vrlo samopouzdana. Ako me neko ne voli to je propuštena prilika za njih – kaže osoba iz Australije.

Izvor: Blic

One comment

  1. Ne treba mesati transvestite sa homoseksualcima jer vecina transvestita nisu homoseksualci vec su potpuno heteroseksualne orjentacije kao ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.