Gej lik u novoj domaćoj seriji “Teretana”

Glumci Radovan Vujović, Ivan Zekić i Aleksandar Radojičić snimaju autorski sitkom. U seriji će igrati i Viktor Savić, Milena Radulović, Branislav Zeremski…

GLUMCI Ivan Zekić, Radovan Vujović i Aleksandar Radojičić pripremaju svoju prvu autorsku seriju pod nazivom “Teretana”. Kako saznajemo, reč je o sitkomu čija je pilot-epizoda već snimljena, a trenutno se razrađuju sinopsisi epizoda i razvijaju kreativne ideje kako bi finalni proizvod trebalo da izgleda. Kada sve bude “cakum-pakum”, u priču će se uključiti scenaristi za kojima se i dalje traga, otkrio je za “TV novosti” Ivan Zekić.

– Ozbiljno radimo i maksimalno se posvećujemo našem “čedu”. Trenutno postavljamo stvari i osmišljavamo najbolja rešenja za njegovu realizaciju – kaže glumac.

Osim što su tvorci projekta, Vujović, Zekić i Radojičić glavni su junaci “Teretane”. Oni će seriju realizovati sa veliki brojem kolega, a naš sagovornik otkriva neka od poznatih imena:

– Među glumačkom ekipom su Jakov Jevtović, Branislav Zeremski, Viktor Savić, mlada talentovana glumica Aleksandra Kolarov, Milena Radulović i Nikola Ranđelović.

Zekić nam priča da će prva sezona najverovatnije sadržati 24 nastavka. Datum zvaničnog početka snimanja nije određen, pa je rano da govorimo o tome kada i na kojoj televiziji će se serija prikazivati.

Glumac prepoznatljiv po ulozi Ivice Beka u filmovima “Montevideo, Bog te video!” i “Montevideo, vidimo se”, kao i u seriji “Na putu za Montevideo”, opisao nam je radnju svog prvenca. Sve se dešava u teretani u kojoj stvari ne funkcionišu baš dobro i u koju svraćaju samo redovni vežbači ili kako to Zekić kaže – “pacijenti”.

– Protagonista priče je Milanče (Aleksandar Radojičić). On pokušava da ovo mesto podigne “na noge” i od njega napravi unosan posao.

Ivana ćemo u “Teretani” videti, kad za to dođe vreme, u potpuno drugačijem i pomalo neočekivanom izdanju. Njegov junak, gospodin Rendulić, nije klasični mišićavi dizač tegova, već talentovan i uspešan umetnik.

– Moj junak je homoseksualac i najverovatnije će biti modni dizajner. Dopadljiv je, kreativan, lud i urnebesan lik, veoma interesantan za igranje – priča glumac. – Mnogo mi se sviđa njegov karakter i mislim da ću uživati dok ga budem stvarao.

Izvor: Večernje novosti

One comment

  1. Samo jedan gej lik?! U mojoj teretani je suprotna situacija, ima samo jedan str8 lik 🙂 Opste je poznato da su teretane “gej svetilista”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.