Gej glumac platio da ga pretuku?

Brutalno je pretučen i davljen konopcem, ali istraga pokazuje da je “naručio” napad!

Američki glumac Džasi Smolet brutalno je napadnut pre tri nedelje u Čikagu, a motiv napadača bili su, navodno, njegova boja kože i seksualno opredeljenje. Međutim, sada se ispostavilo da je moguće da je sam “naručio” napad!

Glumac koji je 2015. u emisiji Elen Dedženeres objavio da je homoseksualac, pretučen je, poliven izbeljivačem i oko vrata mu je stavljena omča, a pušten je iz bolnice nakon što mu je ukazana pomoć.

Napadači su, prenose američki mediji, vikali glumcu da je “crna pe*erčina” i da ne sme da dolazi “na MAGA teritoriju”. “MAGA” je, inače, bio slogan Donalda Trampa tokom predsedničke kampanje, i znači “učinimo Ameriku ponovo veličanstvenom”.

FBI je odmah objavio da istražuje ovaj napad jer ima sve elemente ne samo zločina iz mržnje, već i unapred planiranog napada, prenosi “Dejli mejl”. Smolet živi u Čikagu dok snima popularnu seriju “Empire” za “Foks”.

Međutim, istraga je pokazala da je glumac, izgleda, “naručio” napad iz još uvek nepoznatih razloga. Američki tabloidi prenose da je trebalo da bude otpušten iz ekipe serije, i da je na ovaj bizarni način hteo da zadobije samilost produkcije.

Uhapšena su dvojica Nigerijaca koji su radili na setu, ali su zatim pušteni jer “u potpunosti sarađuju sa policijom”. Njihova advokatica izjavila je da su njih dvojica “imali značajne informacije o napadu”, a jedan od njih se desetak minuta pre napada čuo sa Smoletom.

“Možemo da potvrdimo da su informacije dobijene od te dve osobe izmenile kurs istrage. Zbog toga ćemo zahtevati još jedan razgovor sa glumcem koji je napadnut,” potvrdila je policija Čikaga u saopštenju.

Smoletovi advokati kratko su saopštili da su u pitanju “izmišljotine”.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.