Gde su danas glumci iz serije “Moj takozvani život”?

Sećate li se serije “Moj takozvani život”, koja je oduševila tinejdžersku publiku širom sveta sredinom devedesetih?

Ovu seriju osmislio je Edvard Cvik, a te 1994. bila je potpuno revolucionarna, jer serije i filmovi namenjeni isključivo tinejdžerima nisu još uvek doživeli “bum”. “Moj takozvani život” obradio je i do tada tabu teme, kao što su homoseksualnost, alkoholizam i drugi problemi tinejdžera. Na veliku žalost (i bes) publike, “ABC” je seriju prekinuo iznenada, nikada ne snimivši drugu sezonu, pa smo ostali uskraćeni za kraj priče iz srednje škole “Liberti”.

Glavni glumci Kler Dejns i Džered Leto svakako su “ostali” najpoznatiji, pošto su nakon serije nastavili uspešne karijere.

Dejnsova (39) je igrala sa Leonardom di Kapriom u filmu “Romeo i Julija”, snimila 13 filmova za pet godina i onda odlučila da napravi pauzu i završi fakultet. Od 2011. je gledamo u seriji “Homeland” za koju je osvojila po dva Emija i Zlatna globusa.

Pre devet godina udala se za glumca Hjua Densija, sa kojim ima šestogodišnjeg sina Sajrusa.

Glumac Vilson Kruz objavio je nedavno fotku iz izlaska, na kojoj mu društvo pravi Ej Džej Lenger.

Ovako Riki i Rejen izgledaju danas!


Vilson sada ima 43 godine i još uvek se bavi glumom. Igrao je u Netflix hitu “13 reasons why”, serijama “Grey’s anatomy”, “Shameless”, “Monk”, a trenutno ga možete videti u seriji “Star trek: Discovery”.

“I’m not going anywhere.” 😉🖖🏽

A post shared by Wilson Cruz (@wcruz73) on


Svojevremeno je ušao u istoriju kao prvi otvoreno gej lik koji glumi takođe otvoreno gej lika u jednoj TV seriji. Vilson je sa 18 godina priznao roditeljima da je homoseksualac – majka je prihvatila, ali ga je otac izbacio iz kuće i neko vreme je bio beskućnik. Danas se bavi aktivizmom za pomoć mladim pripadnicima LGBT populacije, kao i latinoameričkim tinejdžerima iz ugroženih grupa.

Langerova (43) je imala nekoliko manjih uloga na televiziji pre nego što je dobila rolu problematične tinejdžerke Rejen. Zove se Alison Džoj, ali je kao dete skratila ime na Ej Džej kako bi pokušala da se “ubaci” u jedan bejzbol tim za dečake.

Ona se 2004. udala za advokata Čarlsa Kortneja koji ima titulu lorda, jer je sin 18. erla od Devona. Nakon smrti svekra, Langerova je dobila titulu grofice od Devona. Sa suprugom ima dvoje dece, jedanaestogodišnju ledi Džoselin i devetogodišnjeg lorda Džeka.

Pogledajte njenu priču “iz bajke”!

Napravila je mali povratak na scenu 2011. godine kada je igrala u seriji “Private practice”, ali uglavnom više ne glumi. Bavi se humanitarnim radom i prikuplja novac za istraživanj
e i lečenje fibromijalgije, od koje i sama boluje.

Nema potrebe da vam dodatno predstavljamo “Džordana Katalana” – Džered Leto ima bend 30 Seconds to Mars, glumio je Džokera, i osvojio Oskara za ulogu u filmu “The Dallas buyers club”.

Dedicating #DangerousNight to all of you – #HappyValentinesDay Xo 💝

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on


Najstariji je od tinejdžerske ekipe iz serije, i danas ima 46 godina. Uskoro će predstaviti projekat “The outsider”.


Lisa Vilhojt igrala je Anđelinu sestru Danijel, i najmlađa je članica ekipe. Danas ima 37 godina, igrala je u nekoliko serija i filmova…

…ali je najpoznatija kao glas Koni u crtanoj seriji “Family guy”.

Devon Gamersal je igrao Brajana, danas ima 39 godina i bavi se režijom. Od “Mog takozvanog života”, igrao je epizodne uloge u serijama kao što su “NCIS”, “Mad men”, “Tru calling” i drugim.

Devon Odesa (Šeron) danas ima 44 godine, i posle serije je ostvarila nekoliko manjih uloga. Američki mediji pre dve godine su izvestili da se Devon borila sa zavisnošću i imala nekoliko turbulentnih veza, kao i da prezire Internet i društvene mreže, zbog čega je sve manje prisutna u javnosti.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.