Darko Kostić ponovo uhapšen

Modni kreator Darko Kostić priveden je sinoć u Beogradu nakon što je pravio haos u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici Maršala Birjuzova, potvrđeno je “Blicu”.

Kako saznajemo Kostić je u lokalu lomio inventar i bacao određene predmete.

Policija je odmah intervenisala i privela Darka Kostića koji je prvo odveden na pregled na VMA, a zatim je doveden u policijsku stanicu.

Protiv Kostića će biti podneta prekršajna prijava u redovnom postupku, saznaje “Blic”.

Podsećanja radi, Darko Kostić uhapšen je i 22. juna ove godine po prijavi maloletnika L. J. (15), koji je modnog kreatora optužio da ga je polno uznemiravao i podmetnuo mu ilegalni preparat za potenciju. Ovaj tinejdžer na saslušanju kod tužioca kroz suze je gotovo tri sata pričao kako ga je modni kreator napastvovao. U samom iskazu L. J. je pričao o lascivnim porukama koje mu je Kostić slao, a kojima je, kako se veruje, pokušao da ga namami u svoj stan.

Među njima je i ona koja opisuje događaj kada mu je Kostić bez njegovog znanja podvalio “kamagru” – ilegalni preparat za potenciju. Uz to, mladić je detaljno opisao događaj koji je prethodio hapšenju kreatora, kada je Kostić pokušao na silu da ga uvede u svoj dom. Tinejdžer mu se tada istrgao iz ruku i pocepane majice pobegao iz zgrade.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.