Darko Kostić ponovo priveden

Darka Kostića policija ponovo privela. Ovog puta zbog toga što ga je partner navodno prijavio za silovanje u stanu u centru Beograda.

“Informer” piše da su se Vojislav B. i modni kreator upoznali preko sajta za upoznavanje “Grindr” i dogovorili viđanje. U početku je sve bilo u redu, ali je tokom seksualnog odnosa došlo do žučne svađe.

Komšije su zbog velike buke, pozvale policiju, koja je ubrzo i došla. Odlučeno je da obojica odu do stanice na saslušanje.

Tokom saslušanja, Vojislav B. je prijavio Darka za silovanje i seksulano uznemiravanje.

O slučaju je obavešten i nadležni tužilac koji će odlučiti da li će pokretati istragu.

S druge strane, tabloid “Alo” ima drugačije informacije.

Navodno je mladić pozvao policiju, a ne komšije, ali se onda pravdao da ih je pozvao u afektu. Tada je zaključeno da nema elemenata krivičnog dela i da neće biti podneta nikakva krivična prijava.

Podsetimo, Darko Kostić je 14. avgusta ove godine pušten iz pritvora u kome je bio od 22. juna, kada ga je beogradska policija uhapsila zbog sumnje da je pokušao da obljubi maloletnog Lj. L (15). Uz to, optužen je i da je uživao droge sa B.Š. (22), kojeg je nakon toga pokušao da siluje.

U junu prošle godine je priveden zbog posedovanja droge, jer je policija u njegovom stanu našla kokain i GHB- “drogu za silovanje”.

Kostiću je tada pozlilo, zbog čega je njegov prijatelj pozvao Hitnu pomoć. Lekari su tada videli da je modni kreator pod dejstvom opijata, pa su pozvali policiju.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.