Dambldor i Grindelvald su ljubavnici, ali samo na tviteru

Kreatorka “Hari Poter” univerzuma, Dž. K. Rouling, otkrila je da je odnos Albusa Dambldora i Gelerta Grindelvalda bio više od dubokog prijateljstva.

Ona je prethodno potvrdila da je Dambldor gej, kao i da je bio zaljubljen u bivšeg prijatelja, a nakon “Fantastičnih zveri”, fanovi se pitaju da li je Albusu ta ljubav bila uzvraćena.

“Njihov odnos je bio izuzetno intenzivan. Bilo je strastveno i to je bila ljubavna veza. Ali, kao što se dešava u svakoj vezi, gej ili strejt, nikad ne znaš tačno kako se druga osoba oseća. Ne možeš da znaš, možeš samo da veruješ da znaš”, rekla je ona i dodala:

“Iako je bila seksualna dimenzija u ovoj vezi, više me zanima njihov odnos u smislu emocija koje su osećali jedan prema drugome.”

Reditelj “Fantastičnih zveri” Dejvid Jejts se takođe dotakao ove teme:

“Ovo je priča o dva muškarca koji se vole i koji na kraju moraju da se bore jedan protiv drugog. Ovo je priča za 21. vek. Pažljivo sam hteo da pristupim tome da sugerišem kako Dambldor i dalje ima osećanja prema Grindelvaldu. Nije tu prisutno samo kajanje, već i dalje postoji ljubav između njih dvojice”, istakao je on.

Iako u filmovima nije još bilo direktnog dokaza za njihov ljubavni odnos, u drugom delu jesmo videli da se Albus bori s uspomenama koje ima na nekadašnjeg prijatelja… i ljubavnika.

Trenutno se čeka treći deo ovog filma, od ukupno pet, a Džoni Dep i Džud Lou će se vratiti u ulogama Grindelvalda i Dambldora.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.