Ćendić (Dveri): Čačani, spremite se za gej paradu u našem gradu!

Predsednik Gradske organizacije Dveri u Čačku Dragan Ćendić oglasio se saopštenjem povodom održavanja “nekoliko mini-gej parada“ širom Srbije.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

U okviru predizborne kampanje predsednika SNS Aleksnadra Vučića “Budućnost Srbije“ u poslednjih nekoliko nedelja održano je nekoliko mini-gej parada širom naše države. Putujuća družina plaćenih aktivista sa strane, koji su dobili zadatak da promovišu homoseksualizam našoj deci, tako je obišla Kraljevo, Kragujevac, Šabac i mnoge druge gradove u Srbiji, a uskoro ih možemo očekivati i u Čačku.

Kao što je gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri najavila još pre dve godine povodom posete Ane Brnabić Čačku i aktuelnom gradskom rukovodstvu, jedna od centralnih tema tog sastanka bila je upravo održavanje gej parade u našem gradu kao uporištu tradicionalnih vrednosti koje simbolički treba da budu poražene ovde u srcu Srbije.

Iako se Srbija, a posebno naša sela i granični i pasivni krajevi – prazni, iako vlada bela kuga, iako nam je narod bolestan i na ivici siromaštva, sa niskim primanjima i sa svakim danom sve većom željom za iseljavanjem u inostranstvo, predstavnici SNS organizuju gej parade širom Srbije uz asistenciju Policije koja sprečava svaki vid protivljenja ovom ruganju učenju naše pravoslavne vere i porodičnim vrednostima na kojima počiva naš narod i država.

Ne ulazimo ni u čiju privatnost i ne želimo da se bavimo bilo čijim seksualnim opredeljenjem, ali postavljamo pitanje čemu ovakve provokacije većinske Srbije, tradicionalnog pogleda na svet i javnog morala?

Posebno nas boli što je ova manifestacija zabranjena u Novom Pazaru od strane Policijske uprave u ovom gradu i zbog protivljenja građana Novog Pazara, a dozvoljava se u svim drugim gradovima i opštinama Srbije. O čemu se tu onda radi? I dokle ćemo trpeti sve ovo što nam radi SNS u Čačku i čitavoj Srbiji?

Informativna služba Gradske organizacije Srpskog porketa Dveri u Čačku

Izvor: Morava info

One comment

  1. sukob pozicije i opozicije ide preko leđa gejeva. Sećam se kako je Vučić organizovao svoje huligane da razbiju paradu u vreme DOSa , a sada organizuje i podržava parade , a bune se oni “normalni” iz opozicije. To znači da ni jednima ni drugima nije stalo do naših prava na normalan život. već da nas samo zloupotrebljavaju.Takođe se sećam da, kada je bio gradonačelnik Beograda, kada su ga pitali šta misli o pravima gejeva koji su baš u to vreme trebali da imaju paradu, Đilas je rekao da ga oni uopšte ne interesuju, da grad (Beograd) ima mnogo većih problema nego što su problemi gejeva. Kao ilustraciju teksta prikazan je na fotografiji kako gleda u goluba…To mu se kasnije obilo o glavu, jer gejevi kasnije očigledno više nisu hteli da glasaju za DS, tako da u kombinaciji sa drugim okolnostima, čitav DOS se srušio kao kula od karata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.