Bred i Leo kao gej kauboji?

Sećate se sigurno filma “Planina Broukbek” i ljubavi između kauboja i vlasnika ranča koja je izazvala brojne kontroverze u svetu filma? Takođe se verovatno onda sećate da ljubav između ova dva muškarca na ekrane preneli glumci Džejk Džilenhol i Hit Ledžer, kao i da ih je ovaj film vinuo u zvezde…

Međutim, reditelj Gus Van Sant je otkrio kako je isprva za ove uloge kontaktirao nikoga drugog do Breda Pita i Leonarda Dikaprija!

Možete li da zamislite ovaj dvojac u ljubavi na velikim ekranima? Mi teško, ali svakako i ne moramo da zamišljamo, jer su obojica odbili da učestvuju u ovom projektu. Glumci koji su isto ljubazno odbili da tumače likove Džeka i Enisa bili su Met Dejmon i Rajan Filipe.

“Niko nije hteo da radi ovaj film. Dugo sam radio na njemu i smatrao sam da mi treba jaka glumačka ekipa, poznata ekipa. To nije išlo onako kako sam planirao. Pitao sam Lea, Breda, Meta i Rajana. Svi su rekli ne”, istakao je reditelj.

Svakako je dobro sve ispalo na kraju, jer su zahvaljujući ovom filmu Džilenhol i Ledžer postali jedne od najvećih faca u Holivudu, a film je zaradio 178 miliona dolara širom sveta, dok je za njegovo pravljenje iskorišćeno svega 14 miliona.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.