Brat slavnog glumca: Gori je od našeg oca koji me je zlostavljao

Nakon što su ga otpustili iz popularne televizijske serije “Kuća karata” zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, glumcu Kevinu Spejsiju ni danas ne ide ništa bolje.

Njegov stariji brat Rendi Fauler upravo je objavio knjigu o svom detinjstvu s oskarovcem, u kojoj otkriva da je godinama trpeo seksualno zlostavljanje od strane njihovog oca.

“Ceo život sam mislio da sam štitio Kevina od našeg monstruoznog oca, kojeg sam zvao ‘Stvorenje’, ali ispostavilo se da je on još gori od njega”, rekao je Rendi.

“Sedeo je na svom tronu i iskorišćavao ljude pomoću novca i moći. Čuo sam da se prijavio u neku kliniku za lečenje zavisnosti od seksa. Mislim da je u pogrešnoj zgradi – stvar je mnogo ozbiljnija od toga”, dodao je.

Rendi je objasnio da je zlostavljanje počelo kada je imao 14 godina.

“Dešavalo se dva do tri puta nedeljno. Ne znam da li se i Kevinu događalo isto. Ne razgovaramo, i nikad mi to ranije nije spomenuo”, rekao je Fauler.

Jednom je hteo da ubije svog oca, pa se sakrio u ormar sa pištoljem, ali otac nikada nije otvorio vrata ormara. Fauler kaže da bi ga sigurno ubio da je imao priliku, jer je bio psihički uništen.

Dodaje da je njegov mlađi brat u javnosti pričao neke anegdote iz detinjstva koje su se zapravo dogodile Rendiju.

“On je patološki lažov. Pokušavao je svetu da proda priču o svom teškom djetinjstvu, a zapravo je bio mamin dečak koji je dane provodio u pozorištu”, rekao je Rendi, koji tvrdi da je Kevin imao čudno blizak odnos s majkom, koji mu nikad nije bio jasan.

“Napisao sam ovu knjigu da bih mu pokazao koliko zlostavljanje boli i kako utiče na tinejdžere i decu. Ali, voleo bih da ponovno budemo bliski i da mi se javi”, zaključio je Rendi.

Kevina Spejsija je u nekoliko proteklih meseci nekoliko muškaraca optužilo za seksualno zlostavljanje.

Izvor: B92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.