Ben Aflek izjavom od pre 20 godina “zapalio” internet


Ben Aflek je pre 20 godina izjavio da mu je najteži izazov u karijeri bio da se poljubi sa muškarcem. Iako ne znamo šta glumac misli danas, on se zbog ove rečenice našao na udaru LGBT populacije.

Naime, ovo glumčevo priznanje od pre 20 godina naljutilo je biseksualnu glumicu Evan Rejčel Vud koja smatra da takvo razmišljanje šteti LGBT zajednici.

– Probaj da odglumiš scenu silovanja. I odrasti, Bene – prokomentarisala je Evan Rejčel Vud.

Ona je dodala da je glumicama normalno da se za scene ne ljube samo s muškarcima koji ih privlače.

Reditelj Kevin Smit izazvao je pravu pometnju kada je nedavno, nakon prikazivanja njegove 20 godina stare komedije “Lud za Ejmi”, ispričao kako je Aflek (44) reagovao nakon što je za potrebe jedne scene mora da se poljubi sa kolegom Džejsonom Lejem.

– Kada je napokon snimio poljubac rekao je: Sada sam ozbiljan glumac. Poljubac s muškarcem je najveći izazov svakog glumca – prepričao je Smit.

Benova stara izjava odjeknula je američkim medijima, pa je reditelj Smit morao da smiri strasti i objasni situaciju u kojoj je Aflek to izjavio.

– Aflek je to rekao 1997. godine, kada je bio u svojim dvadesetim godinama. Sigurno nema takvo mišljenje i dan danas – objasnio je redatelj.

Izvor: Vesti online


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.