Autovala se zvezda filma “Igre gladi”

Zvezda filma “Igre gladi” na društvenim mrežama objavila da voli isti pol.

Devetnaestogodišnja glumica koja se proslavila u filmu “Igre gladi” otkrila je da voli žene, i da konačno o tome može javno da progovori.

“Ja sam ‘aut’ i ponosim se time. Toliko sam srećna što to konačno mogu javno da kažem, a zatim mediji i objave. Aha, ja sam gej,” napisala je Amandla Stenberg na Instagramu.

Amandla je govorila za novo izdanje “Vonderlend” časopisa, i zahvalila se tom listu na divnoj saradnji oko ovako osetljive teme.

“Hvala vam što ste mi obezbedili sigurno mesto na kojem mogu da govorim o sebi,” napisala je ona.

Ona je podelila i deo intervjua, u kojem objašnjava šta najviše voli u svom opredeljenju.

“Odakle početi? Zahvalna sam na tome što mi je moje seksualno opredeljenje omogućilo da iskusim i razumem ljubav i intimne odnose, na jedan beskonačan način. Stalni proces odvikavanja od heteronormativnosti i homofobije možda je težak, ali jedan od najvećih blagoslova je taj što shvatiš šta je ljubav izvan tih nametnutih normi. Sada imam moć da otkrijem iskonsku ljubav, koja ne podleže društvenim normama. Drago mi je i što sam shvatila da moja seksualnost nije rezultat bivših odnosa sa muškarcima, koje jesam volela, već ključni deo mene sa kojim sam rođena i koji volim”, rekla je ona.

My rising sign is gaylord

Објава коју дели amandla (@amandlastenberg) дана

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.