Anti-LGBT političar “uhvaćen sa muškarcem”


Republikanski poslanik u Ohaju Ves Gudman, poznat po veoma konzervativnim stavovima, podneo je ostavku jer je “uhvaćen tokom seksa sa muškarcem u kancelariji”.

Kako prenosi britanski Independent, 33-godišnji Gudman je tokom karijere promovisao “porodične vrednosti” i govorio protiv LGBT zajednice, a zvanično je ostavku podneo zbog “neprihvatljivog ponašanja”.

Na svom Tviter profilu se opisao kao “Hrišćanin. Amerikanac. Konzervativac. Republikanac. Muž”, a redovno je govorio da je jedini prirodni brak onaj između muškarca i žene.

“Zdrave, živahne, bujajuće porodične vrednosti su izvor ponosne istorije Ohaja i ključ buduće veličine države”, pisalo je na sajtu njegove kampanje.

Gudman je bio blizak saradnik konzervativca Džima Džordana, koji se dugo bori protiv istopolnih brakova u SAD.

Gudman je rekao da “svi unose svoje lične borbe i iskušenja u javni život i da se kaje svojih postupaka”.

“Izvinjavam se svima koje sam izneverio, a sada kada otvaram novo poglavlje u svom životu, molim vas da poštujete moju privatnost, kao i privatnost moje porodice i prijatelja”, naveo je u pismu ostavke.

Kako pišu mediji, Gudman je uhvaćen tokom seksualnog odnosa u svojoj kancelariji sa muškarcem koji “nije zaposlen u javnoj upravi”.

Izvor: B92


2 comments

  1. Sada traži da mu se poštuje privatnost, a to što je zagorčao živote milionima ljudi, to da zaboravimo. Takvi kao što on, koji grade karijeru širenjem mržnje prema LGBT osobama, ne zaslužuju ni trunku naše milosti ni saosećanja, treba ih odbaciti i ignorisati sve dok se ne pokaju i iskupe za sve zlo koje su nam naneli.

  2. Odma mu se vidi na faci da je derpe…A, inače, da obrnemo stvar, umesto da ga pljujemo, republikanska stranka ima do sada mnogo ovakvih slučajeva gde se najradikalniji, najkonzervativniji, koji se inače izjašnjavaju protiv LGBT populacije zateknu sa drugim muškarcem u seksualnom činu, pa se može zaključiti da se radi o nekom poremećaju-jedno pričaju a drugo rade. Takvih licemera ima puno i u našem svakodnevnom životu. Najveće zlo nam nisu naneli hetero koji pričaju protiv nas, najveće zlo su nam naneli homo koji se prikrivaju i imaju brakove sa ženama, decu…Onda obični hetero shvati da i ti možeš da progutaš *ovno, oženiš se nekom jadnicom, vozaš decu u kolicima i budeš koristan gradjanin…Implicira da nas, koje to ne želimo, oni počnu smatrati kao nekorisnim smećem koje treba izopštiti iz zajednice. Od tuda diskriminacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.