Alison Stoner: “Volim žene, jedna me skroz promenila”


Dizni zvezda, glumica Alison Stoner javno je otkrila da voli žene. “Osećam da sam zaljubljena u ženu”, rekla je za “Teen Vogue”.

Alison je poznata po ulozi u seriji “The Suite Life of Zack and Cody”, a planetarnu slavu stekla je učešćem u spotu i plesom sa Missy Elliot.

Sada kaže:

“Postoji žena koja je promenila mene u svakom smislu, kao ženu, ljudsko biće i umetnika. Upoznale smo se na časovima plesa i sve se dogodilo vrlo spontano”.

Prvo su postale prijateljice, a onda su rešile da “budu u vezi”.

“Dosta sam bila u vezama sa muškarcima u kojima sam se loše osećala. Sada znam šta je za mene prava stvar”, kaže objašnjavajući i da je došla do ovakvog opredeljenja posle niza neuspešnih veza, pa čak i zlostavljanja od strane muškaraca.

“Mene, Alison, privlače žene. Mogu da volim bilo kog polnog identiteta i izraza. Važno je da me duša te osobe opčini”, iskreno je rekla glumica.

Izvor: B92

" data-link="https://twitter.com/intent/tweet?text=Alison+Stoner%3A+%22Volim+%C5%BEene%2C+jedna+me+skroz+promenila%22&url=http%3A%2F%2Fgayecho.com%2Fnews%2Falison-stoner-volim-zene-jedna-me-skroz-promenila%2F&via=">">Tweet
16 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.