Gej ministarka glavna tema suseda

Štampaj
08. 08. 2016. | Blic
Tagovi: Srbija politički lezbos Blic 

gej.rs

 

 GLIC

lgbt ba

lgbt forum progres

Gayometer

anamins2016-08

Gotovo svi elektronski mediji u regionu preneli su da je mandatar Aleksandar Vučić objavio predlog za sastav nove vlade, koji do kraja sedmice treba da bude potvrđen u parlamentu, a deo medija akcenat stavlja na to da je za ministarku u budućoj vladi predložena Ana Brnabić koja, kako se navodi, ne krije da je homoseksualnog opredeljenja.

Brnabić će, kako prenose, biti ministarka državne uprave i lokalne samouprave, te reči premijera Vučića koji je na konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini rekao da se ona s ponosom govori o svojoj homoseksualnosti.

- Ona to ne krije i s ponosom govori. Ona je toliko fina i ljupka, rekla mi je: Predsedniče, ako vam to smeta, sigurna sam da će o tome sada govoriti… A ja sam joj odgovorio: Ne, mene zanima samo tvoj rezultat, a znam koliko si stručna i vredna - prepričao je Vučić razgovor s novom ministarkom, dodajći kako joj je biografija bez ikakvih mrlje te da ima izvrsnu radnu energiju, preneo je portal Index.hr.

Sarajevski portal Klix.ba prenosi da je premijer Vučić sastavio spisak minisara za novu Vladu Srbije na kojem je, kako se navodi, osam imena među kojima je i jedna pripadnica LGBT poulacije.

Hrvatski "Jutarnji list" takođe u prvi plan ističu vest o novoj vladi informacijom da će u njoj biti gej ministarka.

"Vijesti" takođe to ističu u prvi plan.

Glasaj: 12345 5
Komentari (0)
Oglasi licne prirode

New GayEcho

Creative Commons License
GayEcho Web Portal is licensed under a
Creative Commons License 3.0 Serbia.
Powered by ChardonnayNet